Θρίλερ με τον 38χρονο γιο σωματοφύλακα πολιτικών που βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι – Τι καταγγέλλει ο απόστρατος

«Τον πυροβόλησαν» λέει ο πατέρας του, απόστρατος της αντιτρομοκρατικής - Τι αποκαλύπτει για το περίστροφο και τη σφαίρα που βρέθηκε στο κεφάλι του γιου του

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με τον 38χρονο άνδρα που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό του σε επαρχιακό δρόμο στη Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα περίστροφο με δυσανάγνωστο αριθμό όπλου, ενώ όπως διαπιστώθηκε το θύμα δεν είχε άδεια οπλοφορίας, πράγμα που σημαίνει πώς είτε δεν ήταν δικό του, είτε είχε παράνομα στην κατοχή του το όπλο.

Ο 38χρονος ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι και γιος απόστρατου της αντιτρομοκρατικής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε βρεθεί σε νευραλγικές θέσεις και στο παρελθόν προσέφερε υπηρεσίες φύλαξης σε πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και στον πρωθυπουργό. Ο ίδιος μάλιστα είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δημόσιες καταγγελίες.

Ο πατέρας του 38χρονου μιλώντας στην εκπομπή Τlive υποστήριξε ότι η σφαίρα που βρέθηκε στο κεφάλι του γιου του προέρχεται από όπλο 9mm, ωστόσο το όπλο που βρέθηκε στο όχημα είναι 38αρι περίστροφο και όπως λέει, ανήκε στον παππού του.  Ο ίδιος πιστεύει ότι κάποιος πυροβόλησε εν κινήσει τον γιο του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.




Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε το όχημα του 38χρονου να βγαίνει από την πορεία του και να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε χωράφι όπου τελικά προσέκρουσε και ακινητοποιήθηκε.

Η υπόθεση προβληματίζει τους έμπειρους αξιωματικούς, καθώς θεωρούν εξαιρετικά σπάνιο, ο 38χρονος να έδωσε τέλος στη ζωή του ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Μάλιστα το περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου-Θίσβης, ένα σημείο απ’όπου ο 38χρονος περνούσε συχνά με το αυτοκίνητό του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ παράλληλα, έχουν ληφθεί δείγματα από τα χέρια του 38χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας, τα οποία θα «επιβεβαιώσουν» ουσιαστικά το σενάριο της αυτοχειρίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει στην αναφορά της: «στις 19.20 το κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τροχαίο ατύχημα που είχε λάβει χώρα στη Θίσβη, επί της Επαρχιακής Οδού Καναβαρίου-Θίσβης και αμέσως κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί και ΕΚΑΒ.

Στο σημείο εντοπίστηκε μέσα σε χωράφι και με εμφανή σημάδια πρόσκρουσης στο μπροστινό τμήμα του, έχοντας ανοιγμένους τους αερόσακους του οδηγού και του συνοδηγού, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου, κατοίκου Θεσπιών Βοιωτίας, ενώ την ίδια στιγμή οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν από τη θέση του συνοδηγού νεκρό τον 38χρονο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Θηβών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα, πιθανόν από πυροβόλο όπλο, στη δεξιά κροταφική χώρα.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο αυτοκίνητο από αξιωματικούς της Ασφάλειας βρέθηκε στο πατάκι του συνοδηγού ένα περίστροφο μάρκας Smith & Wesson με δυσανάγνωστο αριθμό όπλου. Στο βυκίο του όπλου υπήρχαν έξι σφαίρες, εκ των οποίων το ένα πυροδοτημένο στη θέση βολής».

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This