Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες αλλοδαπούς για την αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ

Δύο από τους δράστες της επίθεσης νοσηλεύονται φρουρούμενοι

Must Read

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, κλοπή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος δύο νεαρών αλλοδαπών που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα για τη συμμετοχή τους αιματηρή συμπλοκή μέσα στο πανεπιστημιακό campus της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., δύο παρέες αλλοδαπών, η μία αποτελούμενη από τέσσερα άτομα και η άλλη από δύο, ήρθαν στα χέρια στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με τον άγριο καβγά ανάμεσά τους να έχει ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο ένας 40χρονος Γεωργιανός και ένας 22χρονος Μαροκινός, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ο πρώτος στη μέση και ο δεύτερος στο χέρι, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από τρεις Σύριους και έναν Αφγανό, ηλικίας 18, 20, 24 και 34 ετών αντίστοιχα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν άμεση και κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες, με τους δύο εξ αυτών να έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο πρόσωπο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This