Αποκάλυψη σοκ από την μητέρα του παιδόφιλου: «Είχε ξαναστείλει σε κοριτσάκια»

Tι λέει για το περιστατικό του βιασμού το 1998

Must Read

Την αρρωστημένη δράση του 63χρονου παιδόφιλου αποκαλύπτει η ίδια η μητέρα του!

Μιλώντας στο Live News, η 85χρονη κυρία Μαρία είπε πως το παιδί της είχε στείλει ξανά χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο κορίτσι στο παρελθόν.

«Το είχε ξανακάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από το γιο της.

Όσο για το πώς έμαθε η ίδια για το νέο περιστατικό και την σύλληψη του 63χρονου ανέφερε:

«Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο. (…) Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο, αυτό έμαθα όταν ήρθαμε εδώ. Αυτός μας είπε πάει εκδρομή με έναν άλλο φίλο του και μετά δεν ήρθε και πήρε τηλέφωνο εδώ ο … και λέει θα έρθουν Κυριακή. Ε από την Κυριακή που είναι;» είπε.

Η ίδια μίλησε και για το συμβάν που είχε γίνει πριν από χρόνια, όταν ο 63χρονος είχε βιάσει μια 35χρονη – τότε – γυναίκα.

«Καλά είναι τα παιδιά μου, καλά είναι. Τι του ήρθε τώρα στο μυαλό. Αυτό που έκανε ο … δεν το περίμενε κανένας άνθρωπος. (…) Ήταν μια παλιά περίπτωση αλλά τα συμβίβασαν εκεί. Ότι ήταν μια γυναίκα εκεί, ότι την έσπρωξε εκεί πέρα, τάχα της έδωσε λεφτά για να πάει τάχα στο σπίτι. Γι’ αυτό. Και αυτή λέει δε με πείραξε το παιδί εμένα» πρόσθεσε.

«Από τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι και τώρα αυτό δεν το είδε κανένας άνθρωπος», κατέληξε.

Το 1998 ο 63χρονος έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες αναζητώντας δήθεν μπέιμπι-σίτερ. Η γυναίκα είχε πάει στο σπίτι και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει παιδί θέλησε να φύγει αλλά ο άρρωστος άνδρας της επιτέθηκε και την βίασε.

Δείτε το βίντεο:

Να περιμένει την σειρά του στα δικαστήρια Κορίνθου προκειμένου να απολογηθεί για τον εντοπισμό ναρκωτικών στο σπίτι του στο Κιάτο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον 63χρονο παιδόφιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεστραμμένος άντρας βρισκόταν στα δικαστήρια από νωρίς σήμερα το πρωί. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τη μητέρα του.

Ο 63χρονος είχε συλληφθεί αρχικά μετά τα χυδαία μηνύματα που έστειλε σε 14χρονη αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος. Μετά τον εντοπισμό των χαπιών, συνελήφθη εκ νέου. Αρχικά κρατήθηκε στην ασφάλεια ενώ μετά οδηγήθηκε στα δικαστήρια Κορίνθου.

Η αρρωστημένη δράση του 63χρονου προκαλεί πραγματικά αηδία καθώς η 12χρονη του Κολωνού τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της ενώ παλιότερα είχε βιάσει μια γυναίκα το 1998 όταν «ψάρευε» μέσω αγγελιών μπέιμπι-σίτερ!

Δείτε την φωτογραφία:

(πηγή φωτογραφίας: protothema.gr)

Τι λέει ο αδερφός του 63χρονου

Άγνοια δηλώνει ο ίδιος ο αδερφός του 63χρονου παιδόφιλου σχετικά με την δράση του στενού συγγενή του ενώ την ίδια στιγμή ζητά συγνώμη εκ μέρους του αδερφού του και τονίζει ότι η οικογένεια έχει στεναχωρηθεί πολύ με την υπόθεση.

«Ζητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι ο άνθρωπος. Είναι καλό παιδί, είναι λίγο άρρωστος.

Ζητάμε χίλια συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα. Μας είχε πει “πάω εκδρομή με έναν φίλο μου, στη Ζάκυνθο”. Ζητάμε συγγνώμη, είμαστε καλοί άνθρωποι. Στενοχωρηθήκαμε και η μάνα μου έκανε εγχείρηση στη χολή και είναι στενοχωρημένη», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό Μου».

Ο αδερφός του 63χρονου έσπευσε να διευκρινίσει:

«Δεν ξέραμε τίποτα, από αυτά τα πράγματα. Είδαμε το βίντεο από την τηλεόραση. Δεν ξέραμε, είχε φύγει από την Πέμπτη και είπε ότι πάει στη Ζάκυνθο με έναν φίλο από τον ΟΣΕ και επειδή δεν έπαιρνε τηλέφωνο, ανησυχήσαμε. Συναισθηματικά, εγώ και η μητέρα μου είμαστε χάλια».

Ο ίδιος δήλωσε πως ο αδερφός του πάσχει από ψυχικές διαταραχές και αρνείται να πάει στο γιατρό.

«Με πήρε μόνο το πρωί στις 06:00 από το νοσοκομείο και μου λέει “άσ’ τα, έστειλα μία φωτογραφία σε μία ανήλικη και με χτύπησαν, είμαι άσχημα και είμαι στο Γεννηματά”.

Και του λέει ο αστυνομικός: “Κλείσε το τηλέφωνο, ρε” και το έκλεισε. Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του.

Τον άκουσα χάλια στο τηλέφωνο, έχει ψυχικές διαταραχές. Δεν έχει χαρτί γιατρού. Δεν πάει στον γιατρό, φωνάζει. Τού είπα: “Να πας στον γιατρό”. “Όχι, δεν πάω”, λέει. Σας ζητάμε χίλια συγγνώμη, δε μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε εγώ και η μάνα μου», κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε ο αδερφός του:



Δείτε επίσης:

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό – «Ψάρευε» μπέιμπι σίτερ

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας – Βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά

«Δεν γνωρίζουμε ότι ασχολείται με μικρά κορίτσια» λέει ο αδερφός του ο 63χρονου παιδόφιλου

Στα δικαστήρια Κορίνθου ο 63χρονος παιδόφιλος για τα ναρκωτικά στο σπίτι του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This