Βίντεο ντοκουμέντο με τη μαφιόζικη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό

Παρά τα τραύματά του ο Ρουμπέτης φαίνεται ότι αντιστέκεται

Must Read

Σε κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του ενός θύματος, καταγράφηκε καρέ καρέ η στιγμή της διπλής μαφιόζικης δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Το βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τα πλάνα αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένοι ήταν οι δολοφόνοι.

Στα πλάνα φαίνονται τα δυο θύματα που έχουν φτάσει στο γκαράζ με το ασημένιο τζιπ. Η γκαραζόπορτα δεν ανοίγει καλά και ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αμάξι για να την ανοίξει χειροκίνητα. Αυτή ακριβώς η στιγμή είναι η κατάλληλη για τους εκτελεστές για να χτυπήσουν.

Πρώτα εμφανίζεται ο ένας και πλησιάζει τον Μ.Δ., που βρισκόταν στην πόρτα του γκαράζ. Τον πυροβολεί εν ψυχρώ δύο φορές. Αμέσως μετά στρέφει το καλάζνικοφ στον οδηγό της θωρακισμένης Mercedes και τον πυροβολεί δύο φορές.

Εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεται πως το πρώτο θύμα είχε συρθεί αιμόφυρτο στην αποθήκη και τον ακολουθεί για να τον αποτελειώσει.

Την εμφάνισή του κάνει και ο δεύτερος εκτελεστής, που στρέφεται στον οδηγό του τζιπ. Παρά τα τραύματά του ο Ρουμπέτης φαίνεται ότι αντιστέκεται και προσπαθεί να κλείσει την πόρτα του οχήματος και να φύγει. Οι εκτελεστές ανοίγουν την πόρτα και τον γαζώνουν χωρίς δισταγμό.

Όταν το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει προς τα πίσω, κατάλαβαν ότι είναι νεκρός και εξαφανίστηκαν.




Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This