«Βόμβες» από τον τάφο για την δολοφονία Βρετανίδας στην Κρήτη

Must Read

Μπορεί να έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που το άψυχο σώμα της Βρετανίδας Jean Hanlon εντοπίστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όμως τα παιδιά της «ξεσκονίζουν» το ημερολόγιο που κρατούσε η 53χρονη κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Κρήτη, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου της, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Η οικογένειά της, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τις Αρχές και σήμερα, 14 χρόνια μετά, πιστεύει ότι βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ένας από τους τρεις γιους της σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, «με μία πιο προσεκτική ανάγνωση του ημερολογίου διαπιστώνει κανείς πως η έξοδος που έκανε εκείνο το μοιραίο βράδυ ήταν με κάποιον που γνώριζε και ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής».

Η 53χρονη βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου τον Μάρτιο του 2009, αλλά οι Αρχές δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τον τρόπο με τον έφυγε από τη ζωή. Οι αξιωματούχοι που ερευνούν την υπόθεση επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε δολοφονία, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία.

Οι φίλοι της επιβεβαίωσαν ότι η Jean συνάντησε έναν άνδρα τη νύχτα που πέθανε, αλλά αυτός δεν εντοπίστηκε ποτέ και παραμένει ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της. Η έλλειψη πληροφοριών στο λεπτομερές ημερολόγιό της σχετικά με το ποιον συνάντησε είναι αυτό που οδήγησε την οικογένειά της να πιστέψει ότι ο άνδρας ήταν κάποιος που γνώριζε.

Στο ημερολόγιό της η γυναίκα κατέγραφε τα σχέδιά της να επισκεφθεί το σπίτι της φίλης της Pat για να φροντίσει την ανάπηρη κόρη της, αλλά το προηγούμενο βράδυ δολοφονήθηκε.

«Η τελευταία της καταχώριση στο ημερολόγιο έγινε το πρωί της ημέρας που πέθανε. Η μητέρα μας ήταν πολύ αξιόπιστη. Ηξερε ότι θα πήγαινε στο σπίτι της Pat την επόμενη μέρα, καθώς είχε συμφωνήσει να προσέχει την κόρη της και προετοιμαζόταν επί μέρες για αυτό. Ετσι, το γεγονός ότι ήξερε ότι είχε αυτή την πολύ σημαντική υποχρέωση με κάνει να αισθάνομαι ότι η νύχτα που βγήκε έξω ήταν κάτι που έγινε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το ημερολόγιό της, δεν ήταν μια προκαθορισμένη συνάντηση» δήλωσε ο Μίκαελ Πόρτερ, ο νεότερος γιος της Jean.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This