Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Συνέλαβαν αλλοδαπό για αρπαγή – Τι είπε για την μοιραία μέρα

Θα κληθεί εκ νέου και ο σύντροφος της - Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης μιας 27χρονης από την Πολωνία στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Τιγκάκι.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή αλλοδαπών, με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και στην κράτηση ενός ατόμου η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη. 

Οι τέσσερις αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι.  Όπως υποστήριξαν , η κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού. Εκεί, όταν συνειδητοποίσαν ότι ήταν μεθυσμένοι της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Ένας 32χρονος αλλοδαπός, από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όμως, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Η Αστυνομία που πήγε στο σημείο δεν βρήκε κανένα ίχνος της κοπέλας  ενώ ούτε τα βίντεο από τις κάμερες έδειξαν κάποια κίνηση ή παρουσία της 27χρονης. Η αστυνομία προχώρησε τελικά στην σύλληψη του άνδρα ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή.

Σε βάρος του Μπαγκλαντεσιανού, προέκυψαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία, που οδήγησαν στην απόφαση για την κράτησή του.

Συγκεκριμένα το γεγονός πως ο αλλοδαπός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής…

Eξετάζεται το ενδεχόμενο να γνώριζε από πριν τη νεαρή αλλά να μην το είπε στις αρχές.

Παράλληλα, για νέα κατάθεση θα κληθεί και ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας ο οποίος δουλεύει μαζί της σε ξενοδοχείο ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές πως δεν υπάρχουν κενά.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο μεταξύ στο νησί των Ιπποτών οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής από την Πολωνία συνεχίζονται εντατικά.

Στις έρευνες συμμετέχουν χερσαίες δυνάμεις, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας καθώς και drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Στην προσπάθεια των αρχών συνδράμει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο έχει εκδώσει Missing Alert για την εξαφάνισή της.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού:

Το χρονικό της εξαφάνισης

Από το βράδυ της Δευτέρας 12/6 αγνοούνται τα ίχνη μιας 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κω, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dimokratiki.gr, ήταν γύρω στις 22:30, όταν η 27χρονη τηλεφώνησε μεθυσμένη στον 28χρονο Πολωνό σύντροφό της και του είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι και ότι κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της με τη μηχανή του. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που επικοινώνησαν, σύμφωνα με τον 28χρονο, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές την επόμενη ημέρα.

Ο ίδιος ανέφερε πως προσπάθησε κατόπιν να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί της, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Ισχυρίστηκε δε ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω εφαρμογής το στίγμα του κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Όμως, όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, δεν τη βρήκε εκεί.

Μέχρι σήμερα η 27χρονη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν έχει πάει στη δουλειά της.

Η κοπέλα ύψους 1,65 μέτρων και κανονικής σωματικής διάπλασης δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα, ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου και είχε μαζί της ένα ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Δείτε επίσης:

Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής, η οποία δουλεύει σε ξενοδοχείο στην Κω

Φρίκη στην Κω: Εξαφανίστηκε 27χρονη υπάλληλος σε ξενοδοχείο – Έκκληση από τον σύντροφό της
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This