«Αποκλείεται να έχει σχέση ο σύντροφος της Αναστάζια» – Η κάνναβη και το σάιτ που παρουσιαζόταν ως συνοδός η 27χρονη

O πατέρας και ο αδερφός της 27χρονης αποκλείουν την εμπλοκή του συντρόφου της στην υπόθεση - Τι λένε για την κάνναβη και την πολωνική ιστοσελίδα

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Αποκλείουν οποιαδήποτε εμπλοκή του συντρόφου της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην στυγερή δολοφονία της 27χρονης στην Κω, ο πατέρας και ο αδερφός της αδικοχαμένης κοπέλας που εντοπίστηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα, παραμορφωμένη από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο πρόσωπο.

Ο πατέρας και ο αδερφός της Πολωνής ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης του εγκλήματος.

Μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της 27χρονης δήλωσε ότι είναι βέβαιος πώς η κόρη του δολοφονήθηκε στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της: «Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή» είπε ο πατέρας και πρόσθεσε: «Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη του βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι».

Μάλιστα, ο πατέρας της 27χρονης τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλέκεται ο Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια στο στυγερό έγκλημα και ότι οι νέοι βρίσκονταν σε σχέση εδώ και δέκα χρόνια. Μάλιστα, όπως εξήγησε, την ώρα του εγκλήματος, ο σύντροφός της εργαζόταν στο ξενοδοχείο: «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν. Να τους βρούνε και σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω. Και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν» είπε ο πατέρας της.

Τι λέει ο πατέρας της για την κάνναβη

Μιλώντας για τα όσα έχουν ακουστεί ότι η Αναστάζια ήθελε να αγοράσει κάνναβη από τον Μπαγκλαντεσιανό, ο πατέρας της εξήγησε: «Ήταν 4 χρόνια στην Ολλανδία και εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη, αλλά κάπνιζε. Από εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς. Δεν έπινε πολύ, δύο μπύρες, λίγο κρασί, ίσως όχι μπύρες μόνο κρασί».

Επιπλέον, ο ίδιος αναφέρθηκε στο κάψιμο που είχε η 27χρονη στο χέρι της, το οποίο μπορεί να επιβάρυνε την ψυχολογία της τις τελευταίες ημέρες: «Κάηκε από την λαμαρίνα του φούρνου. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτήν την ημέρα δεν πήγε στη δουλειά με τον σύντροφό της. Ήταν να βρεθούν σε ένα μπαρ με τον σύντροφό της μετά τις 22:00 η ώρα το βράδυ. Το κάψιμο ήταν στο χέρι ψηλά. Εγώ νομίζω ότι επειδή έκαψε το χέρι της ήταν στεναχωρημένη γι’ αυτό τον λόγο και ίσως ήθελε να ανάψει τσιγάρο. Ίσως της υποσχέθηκαν ότι θα την προμηθεύσουν με αυτό και μερικές ώρες ήταν μαζί τους».



Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της Αντριάν, ο οποίος ζήτησε παραδειγματική τιμωρία για τον δολοφόνο της Αναστάζια: «Να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Και ελπίζω η περίπτωση της αδελφής μου να είναι προειδοποίηση για άλλες κοπέλες, άνδρες και γενικά για όλους. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδελφής μου, δεν θα πάει άδικα» είπε και πρόσθεσε ότι εμπιστεύεται τις ελληνικές αρχές, ωστόσο αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να βρεθεί μόνο για λίγο στο ίδιο κελί με τον άνθρωπο που σκότωσε την αδερφή του: «Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

Από πλευράς του, ο Αντριάν τόνισε ότι ο σύντροφος της Αναστάζια δεν έχει καμία σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα: «Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Όσον αφορά τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που συνελήφθη, ο ίδιος δηλώνει βέβαιος για την ενοχή του: «Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, γιατί δεν πιστεύω πως ένας άνδρας που την πήρε με το μηχανάκι, δεν έχει εμπλοκή».

Το προφίλ ως συνοδός πολυτελείας

Μεταξύ άλλων, ο αδερφός της 27χρονης μίλησε για το προφίλ της σε πολωνικό site όπου η Αναστάζια εμφανίζεται ως συνοδός πολυτελείας. Ο ίδιος εξήγησε ότι το όνειρο της αδερφής του ήταν να γίνει μοντέλο και αυτό το σάιτ ήταν εργαλείο για να κλείνει δουλειές για διαφημίσεις και εκδηλώσεις. «Η αδελφή μου ήταν στο site hostess, ήθελε να εργάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις και να εξελίσσεται σε αυτό» ανέφερε. Επιπλέον, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η αδερφή του ήταν στεναχωρημένη μετά από το έγκαυμα στο χέρι της: «Σίγουρα ήταν πολύ στεναχωρημένη, γιατί είναι κοπέλα που έδινε σημασία στην εμφάνιση της».

Τέλος, ο Αντριάν πρόσθεσε ότι η Αναστάζια είχε κάνει πολλά ταξίδια και αυτό την είχε κάνει ιδιαίτερα φιλική και καλοπροαίρετη με τους ανθρώπους: «Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, γιατί ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή» ανέφερε.



Δείτε επίσης:

«Κινδυνεύω» – Τα τελευταία λόγια της 27χρονης Αναστάζια – Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This