Σίγουρος ο Γρηγόρης Λέων πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο δολοφόνος της Αναστάζια

«Υπάρχουν και άλλα πειστήρια που μπορούν να γίνουν εξετάσεις, όπως τα ρούχα της κοπέλας ή ό,τι βρέθηκε στο σπίτι του υπόπτου»

Must Read

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, που η σορός της εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Καθώς το ιατροδικαστικό πόρισμα έχει κενά (αναφέρεται ως αιτία θανάτου η ασφυξία χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί πως ακριβώς συνέβη, δεν έχει διαπιστωθεί αν η 27χρονη βιάστηκε και ο χρόνος θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί με ακρίβεια), αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις για να ρίξουν φως, καθώς και τα αποτελέσματα από τα δείγματα που πήραν οι Αρχές από τα νύχια και άλλα σημεία του άψυχου σώματος της κοπέλας.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου έχουν σταλεί και εξετάζονται τα ευρήματα στη σορό της 27χρονης, δηλαδή η σακούλα που ήταν μέσα και το σεντόνι που την τύλιξαν.

Για την σοκαριστική υπόθεση τοποθετήθηκε και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, δηλώνοντας σίγουρος πως σύντομα θα βρεθεί ο δολοφόνος.

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να φτάσουμε στην ταυτοποίηση του δράστη, παίρνοντας γενετικό υλικό από τα νύχια της κοπέλας. Έχει παρθεί και γενετικό υλικό από το σώμα της κοπέλας. Σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι να αναμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες μπορούν να μας δώσουν την κατάσταση του ατόμου, αν είχε πιεί δηλαδή, σε τι κατάσταση ήταν εκείνη τη στιγμή και εάν ισχύει το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου. Επίσης, θα δείξει εάν υπάρχουν βίαια σημάδια, καθώς εάν δεν υπήρχαν τότε θα διαπιστωθεί πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Όποιος ακούει τα στοιχεία καταλαβαίνει πως υπάρχει πληθώρα στοιχείων. Υπάρχουν και άλλα πειστήρια που μπορούν να γίνουν εξετάσεις, όπως τα ρούχα της κοπέλας ή ό,τι βρέθηκε στο σπίτι του υπόπτου. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο δράστης».




Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This