Κως: Πληροφορίες για προσαγωγή του Πακιστανού συγκάτοικου του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, καθώς όπως μετέδωσε το Star, έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια της Κω ο Πακιστανός συγκάτοικος του κατηγορούμενου Μπαγκλαντασιανού!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Έκφραση 97» Παναγιώτη Ζουζούνη, η τελευταία πληροφορία αφορά τον Πακιστανό, ο οποίος είναι το νέο πρόσωπο στο «κάδρο» και προσήχθη για να εξεταστεί περαιτέρω τυχόν εμπλοκή του στη φρικιαστική υπόθεση.

Έτσι κι αλλιώς η συζήτηση για ύπαρξη συνεργού στην όλη ιστορία είχε ανοίξει για τα καλά, με τα στοιχεία να φαίνεται πως οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση.




Όπως είχε προαναγγείλει και νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ο αγώνας δρόμου που γίνεται από τις Αρχές προκειμένου να «δέσει» η υπόθεση προτού πάει στην Ανακρίτρια (την Τετάρτη) ο συλληφθείς Μπαγκλαντεσιανός κατηγορούμενος –προς το παρόν- για την αρπαγή (κατηγορία την οποία αρνείται), φαίνεται να έχει αποτελέσματα.

DNA, αποτυπώματα, κινητά τηλέφωνα, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις συγκεντρώνονται και «δείχνουν» το δρόμο, ενώ τα νεότερα στοιχεία αφορούν στο πώς κατέληξε γυμνή και δολοφονημένη η κοπέλα από την Πολωνία, η οποία φέρεται να πήρε την τελευταία της ανάσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι.




Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που διερευνούν την υπόθεση, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, βρισκόταν στο σπίτι στο Μαρμάρι, όταν έφτασε εκεί ο κατηγορούμενος μαζί με την 27χρονη.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι στο σπίτι τους δεν υπήρχε ίχνος βίας, ενώ βρέθηκε DNA της Αναστάζια σε αποτσίγαρα, αλλά και ένα παπούτσι.

Βάσει των συμπερασμάτων, ο Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να έπεισε την 27χρονη να φύγουν από την πίσω πλευρά του σπιτιού (όπου πολύ «βολικά» δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας) και τότε ήταν που παρέσυρε την κοπέλα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα η Αναστάζια.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This