Ισόβια στους δύο Πακιστανούς για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης Βρετανίδας σε παραλία του Ρεθύμνου

Η εισαγγελική πρόταση-καταπέλτης για ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό έγινε δεκτή από το δικαστήριο - Έφεση άσκησαν οι συνήγοροι των βιαστών

Must Read

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου επέβαλε την ποινή των ισοβίων σε δύο Πακιστανούς 27 και 24 ετών (σήμερα), οι οποίοι τον Ιούλιο του 2022 ακινητοποίησαν και βίασαν διαδοχικά μια 18χρονη (τότε) Βρετανίδα τουρίστρια σε παραλία του Ρεθύμνου κι ενώ η κοπέλα βρισκόταν στην ξαπλώστρα της απολαμβάνοντας την πρωινή θάλασσα.

Η νεαρή τουρίστρια που είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές, δακρυσμένη περιέγραψε στο δικαστήριο τον εφιάλτη που έζησε, όταν ξαφνικά είδε μπροστά της τους δύο Πακιστανούς να την κρατούν με το ζόρι και να τη βιάζουν ο ένας μετά τον άλλον.

Οι δράστες παρότι όταν συνελήφθησαν είχαν ομολογήσει, κατά τη διάρκεια της σημερινής τους απολογίας άλλαξαν τροπάριο, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας και πως σταμάτησαν όταν τους το ζήτησε.

Η εισαγγελική πρόταση-καταπέλτης για ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό έγινε δεκτή από το δικαστήριο και οι δύο βιαστές θα παραμείνουν προφυλακισμένοι στις φυλακές της Τρίπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συνήγοροι των Πακιστανών άσκησαν έφεση κατά της απόφασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This