Ινκόγκνιτο στη Μύκονο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Must Read

Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη που φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso» για τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μυκόνου που απολαμβάνει τα τελευταία 24ωρα ινκόγκνιτο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας βρίσκεται από προχθές στο νησί των ανέμων, συνοδευόμενος από τον αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη και μάλιστα, αν και οι δυο τους προσπάθησαν να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους, δεν ξέφυγαν από τις «κεραίες» της «Espresso».

Κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία και με συμβατικά οχήματα και πηγαίνουν στα ραντεβού τους εν κρυπτώ. Μάλιστα, όπως φαίνεται, για το μυστηριώδες ταξίδι δεν γνώριζε ούτε ο τοπικός μητροπολίτης Σύρου, Δωρόθεος.

Οπως είναι φυσικό και επόμενο, η επίσκεψη του μακαριοτάτου στη Μύκονο εγείρει ποικίλα ερωτήματα, τα οποία και αναμένουν απαντήσεις. Βέβαια, το γεγονός ότι επέλεξε να συνοδεύεται από τον αρχιμανδρίτη Απόστολο Καβαλιώτη αυτό και μόνο λέει πολλά…

Οπως είχε αποκαλύψει στις 18 Απριλίου του 2022 η «Espresso», ο εν λόγω ιερέας συστήνεται στην κυβέρνηση ως «ο παπάς για τις δύσκολες αποστολές» και στην Εκκλησία αντιμετωπίζεται ως μια πολυσχιδής και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι τα σενάρια που ακούγονται είναι τρία: Πρώτον, ο Αρχιεπίσκοπος να ήθελε να κάνει μυστικές διακοπές (σενάριο που μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), δεύτερον, να εκλήθη εσπευσμένα στο νησί από επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στα ακίνητα της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη και, τρίτον, ότι του ζητήθηκε να μεσολαβήσει στην κυβέρνηση ώστε να κοπάσει ο πόλεμος που έχει ανοίξει με τους επιχειρηματίες του νησιού για τις παρανομίες και τις αυθαίρετες κατασκευές.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι η Αρχιεπισκοπή δεν ενημέρωσε για το ταξίδι «μυστήριο» εγείρει ερωτήματα και τροφοδοτεί περίεργες φήμες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This