Τρισάγιο για τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων

Must Read

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στα Τέμπη τρισάγιο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για την ανάπαυση των ψυχών των αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πλήθος συγγενών των θυμάτων βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Πατριάρχης «προσέθεσε και τη δική του λύπη στο θρήνο των συγγενών των θυμάτων. Έρχεται να ευλογήσει τον τόπο και να παρακαλέσει τον Άγιο Θεό ώστε να μη συμβούν στο μέλλον παρόμοια ατυχήματα. Η παρουσία του μας τιμά, είναι καθοριστική καθώς σ’ αυτό εδώ το σημείο που ενδεχομένως πολλοί το αποφεύγουν, έρχεται να δώσει την ευλογία και να πει πως κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με τι πιστεύει ο καθένας, με τις προκαταλήψεις του καθενός, αλλά με την υπευθυνότητα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This