Έγκλημα στην Κω: Απολογείται σήμερα ο Μπαγκλαντεσιανός για την δολοφονία της Αναστάζια

Έψαχνε πώς θα διαγράψει τα ίχνη του GPS

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που την περασμένη εβδομάδα ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν εις βάρος του για βιασμό αλλά και ανθρωποκτονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, στην Κω.

Ο φερόμενος ως δράστης θα κληθεί ενώπιον του ανακριτή να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με την στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Μετά την παραίτηση του συνηγόρου του Ζαφείρη Δρόσο, που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, την υπεράσπιση του ανέλαβε η Αθηνά Φουντωτού.  Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του.

Ο Μπαγκλαντεσιανός ετοιμαζόταν να φύγει για Ιταλία

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα που ανέσυραν από το κινητό του τηλέφωνο οι Αρχές, ο 32χρονος ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ιταλία. Συγκεκριμένα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με ομοεθνείς του από την Ιταλία, στα οποία φαίνεται να ομολογούσε ότι αυτός ήταν που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από αυτήν την επικοινωνία, αλλά και αργότερα μετά την απόκρυψη της σορού της, ο 32χρονος είπε σε «γνωστούς» του τι φρικτό είχε κάνει και τους προετοίμαζε για την άφιξή του. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 18 Ιουνίου ως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 32χρονος έχει ψάξει τα δρομολόγια και πώς θα βγάλει εισιτήριο για απευθείας πτήση στην Ιταλία, ενώ φέρεται να επικοινώνησε άμεσα μαζί τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο όπου προβαίνει σε ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ταξίδι ήταν… κανονισμένο, κανείς από την παρέα του, ούτε ο συγκάτοικός του δεν το γνώριζαν.

Έψαχνε πώς θα διαγράψει τα ίχνη του GPS

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ο αλλοδαπός έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο. Το GPS ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας.

Δείτε επίσης: Ο Μπαγκλαντεσιανός σχεδίαζε να διαφύγει στην Ιταλία – Στο «μικροσκόπιο» οι συνομιλίες που διέγραψε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This