Αγωνία για το 4χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε οχιά στον Βόλο – Μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι το 4χρονο κοριτσάκι το οποίο δάγκωσε φίδι σε χωριό του Βόλου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.

Το παιδί βρισκόταν στο κοιμητήριο του χωριού και έπαιζε μπροστά από την εκκλησία, ενώ η γιαγιά της καθάριζε τον χώρο. Το παιδί πήγε να πιάσει το φαράσι και τότε μια οχιά πετάχτηκε από τις πευκοβελόνες και την τσίμπησε στο χέρι.



Η οικογένεια της 4χρονης τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και έπειτα στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό. Η κατάσταση της υγείας της ωστόσο παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η διευθύντρια της  Παιδιατρικής Κλινικής ανέφερε ότι η 4χρονη παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και στις δύο δόσεις αντιοφικού ορού, γι αυτό και αποφασίστηκε να μπει σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας.

Πλέον, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από δύο μέρες, ένα μικρό αγοράκι από την Παραμυθιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα αφού τσιμπήθηκε από φίδι, ενώ πριν ένα μήνα μάχη για τη ζωή της έδωσε και η εθελόντρια που δέχτηκε επίθεση από οχιά.

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στον Βόλο: 4χρονη δέχτηκε δάγκωμα από φίδι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This