Κολωνός: Στη φυλακή ο Πακιστανός, ελεύθερος ο Αλβανός για τους βιασμούς της 12χρονης

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος από το Πακιστάν που κατηγορείται για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ο 43χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. 

Ο 32χρονος Πακιστανός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κατά την απολογία του, ωστόσο δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Αντιθέτως, οι αρχές άφησαν ελεύθερο τον 43χρονο Αλβανό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να εμφανίζεται σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 12χρονη τον μπερδεύει με άλλον και ότι ο ίδιος δεν έλειψε ποτέ από την εργασία του την περίοδο που το κορίτσι κατήγγειλε ότι την βίασε επί πληρωμή. Ο ίδιος μάλιστα κατέθεσε αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του και αιτήθηκε να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη.

Κολωνός: Πάλι άφησαν ελεύθερο τον 63χρονο!

Παρά την καταγγελία που έκανε η 12χρονη ότι ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, που έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι θέλει να ασελγήσει στο κορμί τους, ήταν ένας από τους βιαστές της, η δικαιοσύνη αποφάσισε να αφεθεί ξανά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του!

Οι όροι που έθεσαν ανακριτής και εισαγγελέας είναι οι εξής: Υποχρεώνεται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα και του απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με τη 12χρονη.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 63χρονος είπε ότι το αυτοκίνητο το οποίο επιβεβαιώθηκε πως του ανήκει και αναγνώρισε η 12χρόνη, το αγόρασε κάποιους μήνες μετά από το ραντεβού!

«Ποτέ δεν γνώριζα αυτή την κοπέλα. Δεν είχα αυτοκίνητο, ένα μηχανάκι είχα, με τα ΜΜΜ έκανα τις μετακινήσεις μου. Δεν ευσταθούν αυτά που λέει η 12χρονη …  Νιώθω δικαιωμένος. Θέλω να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου», σχολίασε στην εκπομπή ο 63χρονος.

Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του 63χρονου, είπε ότι επικοινωνία με την ανήλικη δεν υπήρξε, ότι γνωριμία με τον βασικό κατηγορούμενο βιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο δεν υπάρχει, ότι «δεν έχει πάει ούτε πεζός στον Κολωνό τα τελευταία 40 χρόνια ο 63χρονος», ενώ για το αυτοκίνητο που φέρεται ότι τελέστηκε αδίκημα και ανήκει στον πελάτη του, υποστήριξε ότι αγοράστηκε σε χρόνο μεταγενέστερο της κατηγορίας.

«Η ανήλικη πρέπει να είναι σε σύγχυση», σχολίασε ακόμα ο κ.Νουλέζας επιχειρώντας να καταρρίψει την αξιοπιστία του βασανισμένου παιδιού και δημιούργησε μάλιστα και αναστάτωση στην εκπομπή επειδή ήθελε να μιλήσει κι άλλο!




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This