«Θα κάνω τα στραβά μάτια. Να με κεράσετε έναν καφέ, ένα πενηντάρικο» – Συνελήφθη υπάλληλος της ΔΥΠΑ για δωροληψία

Ο 63χρονος «έσβηνε» πρόστιμα σε επιχειρήσεις σε συνεργασία με τη σύζυγό του που κατηγορείται για συνέργεια

Must Read

Ένας 63χρονος που εργάζεται στην ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) Καισαριανής συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας και της παράβασης καθήκοντος, ενώ για συνέργεια στις ίδιες κατηγορίες συνελήφθη και η 57χρονη σύζυγός του, επίσης υπάλληλος της ΔΥΠΑ Καισαριανής.

Η υπηρεσία ήταν αυτή που έκανε την καταγγελία στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων και μετά από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος ζητούσε από λογιστές και επιχειρήσεις από 50 έως 100 ευρώ, για να «παραλείψει» και να σβήσει το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί (από 400 έως 800 ευρώ), επειδή δεν είχαν καταχωρήσει τις οικειοθελείς αποχωρήσεις εργαζομένων τους στην ΕΡΓΑΝΗ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σε μία από τις συνομιλίες του 63χρονου με ένα λογιστή, ο υπάλληλος του λέει χαρακτηριστικά:

«Να τα βρούμε μεταξύ μας. Θα κάνω τα στραβά μάτια. Να με κεράσετε έναν καφέ, ένα πενηντάρικο. Είναι τρεις μήνες εκπρόθεσμη και έχει πρόστιμο. Θα την περάσω εγώ, θα σας τη σφραγίσω με ένα πενηντάρικο…»

Μέχρι στιγμής κι ενώ η έρευνα συνεχίζεται, έχουν αναφερθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, περίπου 15 παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά φαίνεται να υπάρχουν τουλάχιστον διπλάσιες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This