Υπόθεση 11χρονου Νέα Ιωνία: «Είναι καλά, θα ζητήσουμε ηλεκτρολογική πραγματογνωμοσύνη»

Τι είπε η δικηγόρος της οικογένειας για το παιδί που έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε κολώνα της ΔΕΗ

Must Read

«Μουδιασμένη» εξακολουθεί να είναι η οικογένεια του 11χρονου, που έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε σε μια κολόνα φωτισμού από την οποία προεξείχαν γυμνά καλώδια, στην Νέα Ιωνία.

Ο 11χρονος έπαιζε με τους φίλους του, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν ακούμπησε το χέρι του στα γυμνά καλώδια που προεξείχαν από κολώνα ηλεκτρισμού. Το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία και έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους, και μούδιασε στην καρδιά του. Η μητέρα του, που ήταν κοντά, έτρεξε να τον βοηθήσει και τον μετέφερε άμεσα στον γιατρό. Μάλιστα, καρδιολόγος που τον εξέτασε τους είπε ότι ο 11χρονος γλίτωσε από θαύμα.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου, Αλεξάνδρα Παππά μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για το περιστατικό, καθώς και για το πώς θα κινηθεί η οικογένεια από εδώ και στο εξής.

«Οι γονείς είναι συγκλονισμένοι, δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το περιστατικό. Ο 11χρονος Κωνσταντίνος αναρρώνει μια χαρά, είναι καλά στην υγεία του. Όλα τα δεδομένα για το πώς θα κινηθούμε είναι ανοιχτά. Για μας το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει μία διερεύνηση του θέματος. Θα ζητήσουμε ηλεκτρολογική πραγματογνωμοσύνη. Τα δεδομένα είναι ότι το παιδί υπέστη μία σοβαρή ηλεκτροπληξία από την οποία θα μπορούσε να επέλθει θάνατος. Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι οι συγκεκριμένες κολώνες για τον οδοφωτισμό ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν πολύ απλά. Από την οικογένεια η μητέρα το πήγε με το ΙΧ της στο νοσοκομείο, και όχι με το ΕΚΑΒ. Ο δήμος δεν επικοινώνησε ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα του 11χρονου. Στην αρχή έκαναν μια δήλωση ότι ήταν ένα περιστατικό βανδαλισμού, και ότι θα γίνουν μηνύσεις κατά αγνώστων και τώρα τελευταία, χθες, δήλωσαν ότι αυτό είναι ένα πολιτικό πρόσχημα για τις εκλογές. Θέλω να πιστεύω ότι θα τηρήσουν υπεύθυνη στάση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This