Στο νοσοκομείο 15χρονος και 70χρονη που έπεσαν θύματα ληστείας!

Οι δράστες δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στη λεία τους!

Must Read

Κανένα έλεος δεν δείχνουν πλέον οι ληστές που επιτίθενται σε ανήλικους και εισβάλουν στα σπίτια ανήμπορων και ανυποψίαστων ηλικιωμένων προκειμένου να αρπάξουν ότι βρουν.

Στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση βρέθηκε ένας 15χρονος από τη Νέα Χαλκηδόνα ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αδίστακτων ληστών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Το παιδί περπατούσε με τρεις ακόμα ανήλικους φίλους του στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Κάποια στιγμή τους προσέγγισαν σε σκοτεινό σημείο δύο νεαροί και τους ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου.

Ο ένας από τους ληστές επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των ανηλίκων και όταν αυτός αντιστάθηκε, τον τραυμάτισε με μαχαίρι πεταλούδα στην κοιλιακή χώρα και στο δεξιό πνεύμονα. Ο συνεργό του επιτέθηκε σε άλλο ανήλικο και του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανήλικος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» αφού οι φίλοι του κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Μάλιστα, το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να τον κρατήσει στη ζωή καθώς έχανε πολύ αίμα και είχε εσωτερική αιμορραγία και χαμηλούς παλμούς.

Ο 15χρονος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο που διήρκεσε τέσσερις ώρες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται.

Λίγες μέρες πριν συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό με θύμα έναν 15χρονο και εξετάζεται από την Αστυνομία αν πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Δείτε βίντεο:

Την ίδια στιγμή, διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται μια γυναίκα περίπου 70 ετών από το χωριό Κυριακή Σουφλίου, μετά από την εισβολή δύο αγνώστων ανδρών στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο που μπήκαν με σκοπό να την ληστέψουν.
Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα για καθαρά προληπτικούς λόγους. Στη συνέχεια, όμως, εμφάνισε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο δράστες εισέβαλαν από το παράθυρο της κουζίνας, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να τη ληστέψουν!

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μόνη της και να τρέξει στο σπίτι του αδερφού της για βοήθεια. Η ηλικιωμένη είναι συνταξιούχος και μένει μόνη της στην άκρη του χωριού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This