Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στα Οινόφυτα – Με δυσκολία η κατάσβεσή της

Must Read

Φωτιά σε εργοστάσιο με πρώτες ύλες για βερνίκια και xρώματα ξέσπασε στις 6:00 το πρωί στη βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων.



Λόγω της φύσης των υλικών που είναι εύφλεκτα, η φωτιά είναι πολύ μεγάλη που έχει γίνει ορατή και στην Εθνική οδό.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν σπεύσει 9 πυροσβεστικά οχήματα με 22 πυροσβέστες ενώ παρέχεται συνδρομή και από υδροφόρες των ΟΤΑ.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για παρακείμενα κτίρια ή άλλες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της περιοχής, ενώ το εργοστάσιο έχει εκκενωθεί και δεν υπάρχουν μαρτυρίες για εγκλωβισμένους.


Για τις εξελίξεις της πυρκαγιάς μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός στο Open, όπου αποκάλυψε ότι: «Ναι όντως υπάρχει μία δύσκολη πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών. Συγκεκριμένα καίγεται ένα εργοστάσιο το οποίο έχει πρώτες ύλες για χρώματα, το οποίο όπως καταλαβαίνετε σαν εργοστάσιο χημικών καθιστά την επιχείρηση αρκετά δύσκολη λόγω της φύσης των υλικών τα οποία υπάρχουν εκεί. Η πυρκαγιά καίει ολοσχερώς ένα μέρος του εργοστασίου γύρω στα 1000 τμ.
Είμαστε εκεί με 22 πυροσβέστες όλα τα οχήματα της τοπικής υπηρεσίας και θα συνδράμουν και άλλες όμορες υπηρεσίες.
Είναι δύσκολη η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη δεν έχουμε ακόμα περισσότερα. Το ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σε ένα εργοστάσιο χημικών όπως καταλαβαίνετε από την φύση των υλικών είναι μία επικίνδυνη πυρκαγιά.

Η εικόνα που έχουμε είναι ότι έχει ανακοπεί το μέτωπό μετάδοσης της πυρκαγιάς και όμορες επιχειρήσεις δηλαδή η πυρκαγιά έχει περιοριστεί στον χώρο του εργοστασίου»


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This