Τρόμος από επιθέσεις ανήλικων συμμοριών σε Σαντορίνη και Νίκαια

Ανησυχητικό το φαινόμενο των επιθέσεων

Must Read

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι επιθέσεις που κάνουν συμμορίες που αποτελούνται από «αμούστακα» μέλη τα οποία έχουν βάλει ως στόχο συνομηλίκους τους που βάζουν ως στόχο προκειμένου να τους κλέψουν.

Πρόσφατα συνέβησαν όχι ένα αλλά δύο περιστατικά τα οποία πρέπει να θέσουν σε επιφυλακή τις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα, στην Σαντορίνη η μητέρα ενός 14χρονου κατήγγειλε ότι ότι ο γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων!

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τέσσερις ανήλικοι, δύο 13χρονοι Έλληνες, ένας 13χρονος από τη Βουλγαρία και ένας 17χρονος από την Αλβανία, χτύπησαν το παιδί της στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σαντορίνης για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, η 48χρονη μητέρα αποκάλυψε πως η συμμορία είχε «στριμώξει» τον 14χρονο πριν από λίγες μέρες και του είχε ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του με το αγόρι να αρνείται και να καταφέρνει να ξεφύγει!

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον έναν από τους 13χρονους Έλληνες ενώ με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στη Νίκαια

Στόχος τεσσάρων ληστών έγιναν το απόγευμα της Κυριακής ένας 16χρονος και ένας 13χρονος στη Νίκαια.

Τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και με τη χρήση σωματικής βίας κατάφεραν και τους λήστεψαν, αρπάζοντας ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι μέσης στο οποίο μέσα βρισκόταν ένα κινητό τηλέφωνο και μια αστυνομική ταυτότητα.

Οι άγνωστοι δράστες δεν δίστασαν, μάλιστα, να χτυπήσουν στο κεφάλι τον 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This