Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε ξεκινάει η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Στο σκαμνί τον Νοέμβρη η Πισπιρίγκου για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της

Must Read

Στις 10 Νοεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δεύτερο δικαστήριο που θα την κρίνει για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, οι οποίοι σύμφωνα με την Δικαιοσύνη είναι αποτέλεσμα εγκληματικών πράξεων της μητέρας τους.

Η 35χρονη, η οποία ήδη δικάζεται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας για ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα, θα καθίσει στο εδώλιο για τον, σύμφωνα με την δικογραφία, ασφυκτικό θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της που προηγήθηκαν αυτού της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή που καλείται να αντικρούσει η Πισπιρίγκου, η 35χρονη μητέρα σκότωσε προκαλώντας ασφυξία αρχικά την 3,6 ετών Μαλένα, στις 13 Απριλίου 2019 στο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου το παιδί νοσηλευόταν μετά από επιτυχή θεραπεία λεμφαδενίτιδας και εν συνεχεία της μόλις έξι μηνών Ίριδας, στις 21 Μαρτίου 2021, στο δωμάτιο που κοιμόταν.

Η δικογραφία για την υπόθεση των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη είναι ογκώδης και σε αυτήν περιέχονται καταθέσεις και πορίσματα, μεταξύ των οποίων και τα κρίσιμα για την πορεία της υπόθεσης, αποτελέσματα της έρευνας των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα που μελέτησαν όλα τα στοιχεία για τα δύο παιδιά. Οι δύο έμπειροι επιστήμονες που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, αποφαίνονται σε γνωμοδότηση τους ότι τόσο η Μαλένα όσο και το βρέφος είχαν ασφυκτικό θάνατο.

Αρχικά, οι γνωματεύσεις ιατροδικαστών απέδωσαν τους θανάτους σε ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και σε αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

Στο βούλευμα που εκδόθηκε για τους δύο θανάτους, οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα Νίκου Πασχάλη ο οποίος, επικαλούμενος τόσο τους δύο ιατροδικαστές, αλλά και σωρεία καταθέσεων, έκρινε ότι τα δύο κοριτσάκια έπεσαν θύματα της ίδιας της μητέρας τους.

Δείτε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Αναπληρώθηκε αδρεναλίνη και ρουκουρόνιο», κατέθεσε νοσηλεύτρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This