Κρήτη: Διασωληνωμένο το 10χρονο παιδί από την Γερμανία που τραυματίστηκε με τζετ σκι

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας που το νοίκιασε στον πατέρα του

Must Read

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το 10χρονο αγόρι που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην Ιεράπετρα, όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε, προσέκρουσε σε ξύλινη κατασκευή στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Το παιδί με καταγωγή από τη Γερμανία φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.


Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν το αγόρι επέβαινε στο τζετ σκι με τον πατέρα του. Μετά την βόλτα, κατά την επιστροφή στην παραλία αντί ο ενήλικος να ελαττώσει ταχύτητα, επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να πέσει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που διέθετε το όχημα.

Σύμφωνα με το λιμενικό ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής συνελήφθη για παραβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Η ανακοίνωση από το λιμενικό για το ατύχημα στην Ιεράπετρα

«Ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός 32χρονου ημεδαπού και ενός 10χρονου αλλοδαπού, οι οποίοι επέβαιναν σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (jet ski) στην περιοχή Όρμου Μακρύ Γιαλού, Ιεράπετρας.

O 10χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο 32χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό όχημα.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων».

Δείτε ακόμη: Ατύχημα με τζετ σκι – Χαροπαλεύει 10χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This