Νέα Μάκρη: Επί τουλάχιστον τρία λεπτά έμεινε στον πάτο της πισίνας η 10χρονη που πνίγηκε

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να ήταν άριστη κολυμβήτρια...

Must Read

Συγκλονίζει η είδηση του πνιγμού ενός 10χρονου κοριτσιού σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών στην Νέα Μάκρη, με το γεγονός ότι η μικρή, αν και άριστη κολυμβήτρια, έμελλε να χάσει τη ζωή της μέσα στο υγρό στοιχείο, να καθιστά ακόμη πιο αδιανόητη την όλη τραγωδία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σήμερα το απόγευμα το άτυχο κοριτσάκι έπαιζε στην πισίνα παρέα με ένα αγοράκι, γιο φίλων των γονιών της. Τα δυο παιδιά πέταγαν εναλλάξ μάσκες θαλάσσης μέσα στην πισίνα και ύστερα βούταγαν για να τις πιάσουν. Όμως, όταν το κοριτσάκι έμεινε μόνο του για λίγο, το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Όταν επέστρεψε, το αγοράκι είδε την 10χρονη στον πυθμένα της πισίνας και δεν άργησε να καταλάβει πως δεν ανέβαινε στην επιφάνεια. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια και οι ένοικοι φώναξαν τον ναυαγοσώστη που έχει πόστο απέναντι στην παραλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ανήλικη πρέπει να έμεινε στον πάτο της πισίνας για τουλάχιστον τρία λεπτά. Ακούγοντας τις αγωνιώδεις φωνές, κατέβηκε από το διαμέρισμά του και ο διαχειριστής του συγκροτήματος, ο οποίος και έβγαλε το άτυχο κορίτσι από την πισίνα.

«Βρήκα το παιδί με τις αισθήσεις του, δεν μπορούσε να πάρει εύκολα ανάσα. Κάναμε ΚΑΡΠΑ εγώ με τον πατέρα μου, που είναι και αυτός γιατρός, και με έναν κύριο που ήξερε και αυτός πρώτες βοήθειες και δούλευε σε ένα μαγαζί δίπλα και προσπαθούσαμε να βγάλουμε γαστρικό περιεχόμενο», δηλώνει ο γιατρός που προσπάθησε να επαναφέρει το 10χρονο κορίτσι στη ζωή και προσθέτει: «Προσπαθούσαμε τουλάχιστον για 15 με 20 λεπτά μέχρι να έρθουν οι μοτοσυκλέτες του ΕΚΑΒ και μετά άλλα τόσα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε». Το παιδί είχε ακόμη τις αισθήσεις του όταν το παρέλαβε το ασθενοφόρο, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και  λίγο αργότερα κατέληξε.

Η ειρωνεία της τύχης, είναι πως σήμερα Κυριακή, το κοριτσάκι επρόκειτο να αναχωρήσει με τους γονείς και τον αδερφό του από το εν λόγω συγκρότημα κατοικιών, καθώς βρίσκονταν εκεί για τις διακοπές τους. Μάλιστα, ο πατέρας και ο αδερφός είχαν φύγει νωρίτερα και η 10χρονη με τη μητέρα της θα ακολουθούσαν αργότερα μέσα στην ημέρα.

  • Δείτε τις δηλώσεις του γιατρού που πάλεψε να κρατήσει τη μικρή στη ζωή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This