Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε ηλικιωμένη που διασώθηκε από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία

Must Read

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17:30 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ζαρίφη, στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, σημαίνοντας συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες προτού λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εξαιτίας της φωτιάς, η οποία προκλήθηκε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, χρειάστηκε να μεταφερθεί διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» μία ηλικιωμένη γυναίκα που δασώθηκε από τους πυροσβέστες, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή καπνών.

*πηγή φωτο: thestival.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This