Περιστέρι: Καρέ – καρέ ληστεία σε μαγαζί – Απειλούν με όπλο την υπάλληλο

Πρόκειται για σεσημασμένου δράστες

Must Read

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει την στιγμή που μια ληστεία γίνεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι. Μάλιστα, οι αδίστακτοι ληστές δεν διστάζουν να βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο της υπάλληλου!

Στο βίντεο που αποκάλυψε το Mega οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού κατέγραψαν δύο ενόπλους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να εισβάλλουν στο κατάστημα περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα με όπλο στα χέρια.

Στη συνέχεια απειλούν την υπάλληλο με το όπλο και την ακινητοποιούν. Μάλιστα ο ένας από τους βάζει το πιστόλι στον κρόταφο της κοπέλας, η οποία, τρομοκρατημένη, πέφτει στο έδαφος.

Οι δράστες με γρήγορες κινήσεις αρπάζουν τις εισπράξεις από το ταμείο και ό,τι άλλο βρίσκουν.

Ωστόσο, την δράση των δύο ληστών σταματά μια πελάτισσα που μπαίνει στο μαγαζί ανυποψίαστη. Μόλις οι δύο ένοπλοι την αντιλαμβάνονται τρέχουν προς την έξοδο, ενώ η γυναίκα σηκώνει τα χέρια ψηλά και φωνάζει «βοήθεια».

Η αστυνομία αναζητά τους δύο δράστες, εκτιμώντας πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This