Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Στα 41 του ο Κωστής αρραβωνιάστηκε την 82χρονη Παρασκιώ

«Tου έλεγα θα μπορούσες να είσαι και κοπέλι μου» - Ο αρραβώνας στην Κρήτη που έχει viral

Must Read

Τι σημασία έχει η ηλικία όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται πραγματικά και θέλουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους; Ο όχι και τόσο συνηθισμένος αρραβώνας που έγινε στην Κρήτη, έγινε viral, με το ζευγάρι να περνάει το δικό του μήνυμα;

«Πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστo. Όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!» λέει στο ekriti.gr ο 41χρονος Κωστής που αρραβωνιάστηκε την 82χρονη Παρασκιώ χθες, παρουσία φίλων αλλά και του παπά του χωριού.

«Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», λέει ο Κωστής που γνώρισε την αγαπημένη του στο χωριό όπου εργάζεται ως βοσκός.

Μάλιστα, όπως λέει, όσο τη γνώριζε καλύτερα, κάτι μέσα του άλλαξε: «Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε», λέει ο Κωστής, που επέμεινε ιδιαίτερα στο να την κατακτήσει.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα»

Από πλευράς της η Παρασκιώ ήταν επιφυλακτική καθώς όπως λέει ήταν κάτι «αταίριαστο» αφού θα μπορούσε να είναι γιος της. «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί».

Όπως λέει η 82χρονη, ο καλός της δεν ήθελε παιδιά για δικούς του λόγους: «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά. Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This