Κρήτη: Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο 29χρονος που νοσηλεύεται με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Η Αστυνομία είναι πολύ μπροστά στη λύση του μυστηρίου

Must Read

Κοντά στην λύση του μυστηρίου γύρω από τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 29χρονου ο οποίο έφερε σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται η Αστυνομία.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στους άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και ο νεαρός να θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή του και να αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 29χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από κλήση στην αστυνομία για τροχαίο με εκτροπή, στον δρόμο των Μοιρών. Όμως λίγες ώρες αργότερα, τα δεδομένα ανατράπηκαν, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου εντόπισαν την σφαίρα στο κεφάλι του.

 

 

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο κερδίζει έδαφος καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν. Οι οδηγοί βγαίνουν απ’ αυτά και φαίνεται ότι έρχονται σε διαπληκτισμό. Στην συνέχεια το δεύτερο όχημα πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος,το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου καθώς τότε ο 29χρονος δέχεται τον πυροβολισμό.

Σήμερα τα ξημερώματα ένας άντρας προσήχθη στην Αστυνομία ο οποίος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του ΙΧ. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν οδηγούσε το όχημα τη στιγμή που εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.Βασικός ύποπτος για την υπόθεση του πυροβολισμού θεωρείται ένα νεαρό σε ηλικία άτομο, με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.


Δείτε επίσης:

Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που χαροπαλεύει στην ΜΕΘ με σφαίρα στο κεφάλι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This