«Κίνημα της Πετσέτας»: Άλλοι βγάζουν και άλλοι βάζουν νέες ξαπλώστρες σε παραλίες της Νάξου!

Οι κάτοικοι καταγγέλουν κοροϊδία και εμπαιγμό

Must Read

Τι κ’ αν έχει ξεσπάσει σάλος στο πανελλήνιο με το «Κίνημα της Πετσέτας» ενάντια στις επιχειρήσεις που δεν έχουν ιερό ούτε όσιο και κάνουν το παν για να καλύψουν με ξαπλώστρες και ομπρέλες ολόκληρες μεγάλες και μικρότερες παραλίες, κάποιοι ιδιοκτήτες μαγαζιών δεν…χαμπαριάζουν και συνεχίζουν να αγνοούν τους πολίτες που «φωνάζουν» για λίγο ελεύθερο χώρο για να κάνουν το μπάνιο τους!

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, χαρά και ικανοποίηση σκόρπισε η είδηση ότι υπό τον φόβο ελέγχων και προστίμων χθες βράδυ πολλοί επιχειρηματίες έσπευσαν να μαζέψουν ξαπλώστρες από δημοφιλείς παραλίες της Νάξου, όπως η Πλάκα.

Δείτε βίντεο:

 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη παραλία είχε μετατραπεί σε ένα υπαίθριο…ξενοδοχείο όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που τράβηξε το μέλος του κινήματος «Σώστε τις παραλίες της Νάξου», Βαγγέλης Οικονομίδης και δεν είχε μείνει κόκκος άμμου που να μην μείνει ανεκμετάλλευτος.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς τις εικόνες μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για απλές ομπρέλες και ξαπλώστρες,αλλά για μεγάλων διαστάσεων ξύλινες κατασκευές. Και όλα αυτά σε μία παραλία Natura με ιδιαίτερη γεωμορφολογία, που θα έπρεπε να προστατεύεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάντως, την ίδια στιγμή που κάποιοι επιχειρηματίες έχουν θορυβηθεί σε άλλους δεν καίγεται καρφί. Συγκεκριμένα,κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για εμπαιγμό και καταγγέλουν ότι νέες ομπρέλες και ξαπλώστρες τοποθετήθηκαν σήμερα πάνω στις αμμοθίνες της παραλίας του Αγίου Προκοπίου της Νάξου.

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που τράβηξε μέλος της κοινότητας για τις παραλίες:

Δείτε επίσης:

Εξαπλώνεται ραγδαία το «κίνημα της πετσέτας»: Στη Νάξο μαζεύουν άρον – άρον τις ξαπλώστρες!

«Κίνημα της πετσέτας»: Καταγγελία ότι μπήκε εκσκαφικό σε παραλία στην Νάξο και έβγαζε βράχια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This