Κρήτη: Τραυματίστηκε 58χρονος από μπαλωθιές που ρίχτηκαν από διπλανό χωριό!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά που μπορεί να αποβούν ακόμα και θανατηφόρα

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κρήτη που σχετίζεται με το έθιμο με τις μπαλωθιές το οποίο δεν λέει να σταματήσει παρά το γεγονός πως έχει προκαλέσει τραυματισμούς ακόμα και θανάτους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, χθες στην περιοχή του Πρίνου έπεσαν οι άσκοποι πυροβολισμοί στον αέρα κατά τη διάρκεια του γλεντιού για έναν αρραβώνα.

Το απίστευτο είναι ότι μια σφαίρα τραυμάτισε έναν 58χρονο ο οποίος καθόταν με την παρέα του σε καφενείο στο διπλανό χωριό!

Ξαφνικά, ο άνδρας ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και όταν κοίταξε πιο προσεκτικά διαπίστωσε ότι είχε και αίματα. Άμεσα οι φίλοι του τον μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου του αφαιρέθηκε η σφαίρα και πήρε εξιτήριο.

Την ίδια στιγμή, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας με συμμετοχή ανδρών της ΕΚΑΜ Κρήτης, της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, του ΤΑΕ και της Ασφάλειας Ρεθύμνου πήγε στο σπίτι που γινόταν ο αρραβώνας για να κάνουν έλεγχο.

Μάλιστα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. καθώς δεν κατονόμασε ποιος ήταν ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το γλέντι έλαβε άδοξο τέλος με τους 60 παρευρισκόμενους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τους αστυνομικούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This