Λάρισα: «Δεν ήξερα ότι τη χτύπησα τόσο» ισχυρίστηκε ο 53χρονος που έδερνε την σύζυγό του… επί μιάμιση ώρα!

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται ο επιχειρηματίας σύζυγος της αστυνομικού

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα 7/8, ο 53χρονος επιχειρηματίας από τη Λάρισα, ο οποίος έσπασε στο ξύλο την 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση.

Ο δράστης του βίαιου ξυλοδαρμού, ο οποίος, πέρα από ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, συναδέλφους της συζύγου του, οι οποίοι και τον συνέλαβαν, «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, ο 53χρονος θα προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στην γυναίκα του, ενώ αναμένεται να ισχυριστεί, επίσης, πως αυτό που προκάλεσε την «έκρηξή» του, ήταν ένα μήνυμα που είδε στο κινητό της τηλέφωνο. Την ίδια ώρα, η 43χρονη αστυνομικός δίνει τη δική της μάχη στο  Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να επουλώσει τα σωματικά, αλλά και τα ψυχικά τραύματα που τής προκάλεσε ο σύζυγός της, ο οποίος, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, την ξυλοκοπούσε για περίπου μιάμιση ώρα – από τις 3.00 τα ξημερώματα, μέχρι τις 4.15 π.μ., οπότε και επενέβησαν οι αστυνομικοί, σώζοντας -ενδεχομένως- τη ζωή της 43χρονης.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η αξιωματικός της αστυνομίας, η οποία νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στα νεφρά, τη σπλήνα, τα πλευρά και το πρόσωπο, αποκάλυψε ότι έχει παραμορφωθεί από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε στη μύτη και το σαγόνι της. Μάλιστα, οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, όπου διακομίστηκε η 43χρονη, δήλωσαν σοκαρισμένοι, κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της, ενώ η νοσηλεύτρια και φίλη της, που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο, υποστήριξε ότι δεν την αναγνώρισε από τα χτυπήματα.

Βελτιωμένη η υγεία της 43χρονης αστυνομικού

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει, σήμερα, η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εν διαστάσει σύζυγο της μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Λάρισα. Ωστόσο, τα τραύματα που φέρει στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα είναι αρκετά σοβαρά, ενώ από τα χτυπήματα που δέχτηκε στα πλευρά της, υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού.

Όταν δε έφτασε στο νοσοκομείο, η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε ανάταξη, ώστε να επανέλθει στην ζωή. Έμπειροι αστυνομικοί αναφέρουν ότι, εάν αργούσε η Αστυνομία έστω και πέντε λεπτά, η κατάληξη θα ήταν μοιραία, ενώ εκτιμούν ότι ο δράστης είχε ως στόχο να την σκοτώσει. Πλέον, η 43χρονη δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από επαγγελματίες του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης, ενώ δίπλα της στέκονται άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον, οι οποίοι και τής συμπαραστέκονται.

Περιγράφοντας στην ΕΡΤ τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου, η κακοποιημένη γυναίκα υποστήριξε πως ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε, προσθέτοντας, πάντως, ότι στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές από εκείνον και για αυτό είχε προχωρήσει σε μήνυση. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου…», ανέφερε η παθούσα.


Αίτηση για το «κουμπί πανικού» από 466 γυναίκες

Σύμφωνα, εξάλλου, με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής», μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες, 466 ήταν οι γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας που ζήτησαν να αποκτήσουν την εφαρμογή για έξυπνα κινητά με το «κουμπί πανικού», υπό το φόβο μιας νέας επίθεσης σε βάρος τους.

Από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία του panic button, 47 γυναίκες  το έχουν πατήσει για να επέμβει η Αστυνομία και να τίς γλιτώσει από τα χέρια του κακοποιητή τους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This