Απάτη στην Σάμο: Της έταξαν αναδρομικά από την σύνταξη και της έφαγαν 5.200 ευρώ!

Must Read

Ένας χρόνος χρειάστηκε για να εξιχνιαστεί υπόθεσης απάτης στην Σάμο, με θύμα μία γυναίκα που είδε τα χρήματά της να κάνουν «φτερά» από την μία στιγμή στην άλλη, από έναν δήθεν τραπεζικό υπάλληλο.

Η Αστυνομία κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης εν μέρει, αλλά ο δράστης παραμένει άγνωστος ενώ ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή της μια 60χρονη Ελληνίδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε υποβάλει το θύμα το καλοκαίρι του 2022, ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, της δήλωσε ότι είναι τραπεζικός υπάλληλος και ισχυρίστηκε ότι δικαιούται αναδρομικά από την σύνταξή της, όμως για να τα παραλάβει έπρεπε να προκαταβάλλει φόρους ύψους 5.200 ευρώ. Η γυναίκα πείστηκε και κατέθεσε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε ο απατεώνας, αλλά βέβαια δεν είδε…ποτέ τα χρήματα που της έταξε.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατατέθηκε το ποσό ανήκει σε μία 60χρονη, η οποία μάλιστα το έκανε ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας σε περιοχή της Αττικής. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου και η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο «μαϊμού» τραπεζικός συνεργός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This