Το χρονικό ενός οργανωμένου μακελειού: Πώς οι Κροάτες χούλιγκαν δολοφόνησαν με πολλαπλές μαχαιριές τον 22χρονο οπαδό της ΑΕΚ

Με κεράκια και κασκόλ αποχαιρέτησαν οι φίλοι της Ένωσης τον άτυχο Μιχάλη στο σημείο που σκοτώθηκε - Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ένας νεαρός οπαδός έπεσε νεκρός μετά από άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν μετά το ντου των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

Ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι και λίγο αφού διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, υπέκυψε στα τραύματά του.

 



Έξω από την OPAP Arena στο σημείο που σκοτώθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ, οι φίλοι της Ένωσης άφησαν ένα κασκόλ της ομάδας και με κεριά σχημάτισαν το αρχικό γράμμα του ονόματός του (Μιχάλης). 


Εννέα άτομα νοσηλεύονται νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ πραγματοποιήθηκαν 96 συλλήψεις. 

 




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ξέσπασαν μετά από την επιδρομή Κροατών χούλιγκαν Ντιναμό Ζάγκρεμπ τραυματίστηκαν σοβαρά 8 άτομα, εκ των οποίων 3 Έλληνες. Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι έχει τραυματιστεί κι ένα 13χρονο κορίτσι με χτύπημα από πέτρα στο κεφάλι.

 




Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο.
Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 150-200 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena. Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

 

Πολλά καταστήματα και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, καθώς οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν πλησίον του ανοιχτού πάρκινγκ, ενώ έσπασαν τα παρμπρίζ αυτοκινήτων. Μετά την τραγική κατάληξη του 22χρονου οπαδού, άγνωστο είναι εάν τελικά η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛΑΣ θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

 


Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από την επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This