Λύγισε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον μαχαιρωμένο Μιχάλη: «Είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα»

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω» - Η κατάσταση των υπολοίπων τραυματιών

Must Read

Η μαχαιριά που δέχθηκε στο δεξί χέρι ο Μιχάλης Κατσουρής το βράδυ της Δευτέρας ήταν μοιραία, καθώς το δολοφονικό χτύπημα των χουλιγκάνων έξω από τα γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρήκε αρτηρία και οδήγησε σε ακατάσχετη αιμορραγία τον 29χρονο, ο οποίος τελικά πέθανε προτού καταφέρουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός να κάνουν τίποτα.



Όσο πιο γρήγορα γινόταν, ο άτυχος φίλος των «κιτρινόμαυρων» από την Ελευσίνα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Ο οδηγός  του ασθενοφόρου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος και σοκαρισμένος, με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε στο Star το πώς έφτασε να μεταφέρει τον Μιχάλη στο νοσοκομείο και τι αντίκρισε όταν πήγε στο σημείο που του υπέδειξαν νεαροί με μηχανάκια:

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδερφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. Εκεί στη Δεκελείας με σταμάτησαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα. Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό».




Όσο για το αν είδε, ή άκουσε κάτι σχετικό με την επίθεση των Κροατών και άλλων χούλιγκαν, ο οδηγός σχολίασε:

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί».

Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας εκ των τριών τραυματιών

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φίλους της ΑΕΚ, θύμα της δολοφονικής μανίας στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για ένα νεαρό 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στην μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στην Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι!

Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This