Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 27χρονο διανομέα που γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 50χρονο

Must Read

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 27χρονου διανομέα που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε  50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επειδή του έκανε παρατήρηση με το θύμα να χάνει την ζωή του.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο άτυχος 50χρονος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, άφησε την τελευταία του πνοή από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τον ξυλοδαρμό και την πτώση που ακολούθησε.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, πλησίον του πεζόδρομου της Αγίας Σοφίας και το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρατήρηση που έκανε το θύμα στον 27χρονο διανομέα, επειδή πέρασε με τη μοτοσικλέτα του από τον πεζόδρομο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 27χρονος διανομέας χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι τον 50χρονο με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια ο διανομέας τον παράτησε στο πεζοδρόμιο και αποχώρησε.

Επί τόπου μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον μεσήλικα άντρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εκεί που το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, στις 14.00, όταν το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο μεσήλικας άντρας είχε καταλήξει και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This