Χειροπέδες στον Κροάτη που εντοπίστηκε στα Ιωάννινα για εμπλοκή στα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Must Read

Ακόμα περισσότεροι φαίνεται πως είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα που είχαν ως τραγικό αποκορύφωνα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η Αστυνομία συνέλαβε τελικά τον Κροάτη που είχε προσαγάγει χθες στα Γιάννενα. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε μπλόκο αστυνομικών, σε λεωφορείο mini bus με 17 επιβάτες, φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ταξίδευαν για την Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μαρσέιγ.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Κροάτης σχετιζόταν με τους 5 συμπατριώτες του που έπεσαν στη φάκα της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα.

Μετά την σύλληψή του αναμένεται να οδηγηθεί στην Αθήνα όπου βρίσκονται και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.

Το λεωφορείο των οπαδών του Παναθηναϊκού συνέχισε την πορεία του συνοδεία της Αστυνομίας καθώς υποστήριξαν πως είχαν εισιτήρια για τον αγώνα που θα τα παραλάβουν επιτόπου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This