Καραμπόλα με τραυματίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών – «Δίπλωσε» νταλίκα στην Εγνατία

Πέντε συνολικά άτομα τραυματίστηκαν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα εντός και εκτός της συμπρωτεύουσας

Must Read

Μια ξαφνική νεροποντή ήταν αρκετή για να προκαλέσει δεκάδες προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και κάμποσα τροχαία ατυχήματα όπου και τραυματίστηκαν πέντε συνολικά άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στην έξοδο του αεροδρομίου «Μακεδονία», σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκίνητων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τραυματισμός ατόμου υπήρξε και στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Λαμπράκη, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Ευκαρπίας, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι εκεί ένα άτομο.

Λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι, εξάλλου, μια νταλίκα «δίπλωσε» στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος των διοδίων Ωραιοκάστρου, κλείνοντας τις δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, για να διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων. Για περίπου μιάμιση ώρα υπήρξε και διακοπή ρεύματος σε περιοχή του κέντρου, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, πάντως, να μην έχει λάβει κάποια κλήση για να επέμβει σε κάποιο σοβαρό περιστατικό.

*πηγή φωτο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This