Φολέγανδρος: Στο στόχαστρο εκβιαστών 41χρονος – Τον απειλούν με «ροζ» υλικό

Must Read

Στα δίχτυα «αχόρταγων» διαδικτυακών εκβιαστών, που κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου του, έπεσε ένας 41χρονος από τη Φολέγανδρο. Οι δράστες απαιτούν να τους δίνει όλο και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να μην τα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «ροζ» υλικό.

Το θύμα την «πάτησε» στις 3 Αυγούστου, όταν έκανε αποδεκτό ένα αίτημα φιλίας που του έστειλε στο facebook ένας με γυναικείο προφίλ. Την επόμενη ημέρα κιόλας, «πάγωσε» όταν δέχθηκε μήνυμα από άγνωστο ο οποίος είχε στην διάθεσή του το ερωτικό βίντεο και του ζήτησε να καταθέσει 1.000 ευρώ για να μην το αναρτήσει δημόσια στο facebook και το youtube.

Ο 41χρονος κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα 500 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης, όμως όταν εκείνος είδε ότι ανταποκρίθηκε κατάλαβε ότι μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα! Έτσι, του έστειλε από το ίδιο προφίλ μήνυμα με το οποίο ζητούσε… 10.000 ευρώ! Το θύμα βρέθηκε σε απόγνωση και, μην έχοντας τόσα χρήματα, κατέφυγε στην Αστυνομία που ερευνά για να ανακαλύψει τον εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This