Στα δικαστήρια για απολογία και το δεύτερο γκρουπ του δολοφονικού τάγματος των Κροατών

Σήμερα αναμένεται και η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες

Must Read

Το δεύτερο γκρουπ με 40 συλληφθέντες (39 Κροάτες, 1 Έλληνας) για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, πέρασε το πρωί το κατώφλι των ανακριτικών Αρχών στα δικαστήρια της Ευελπίδων, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία.



Το τάγμα των Κροατών χούλιγκαν, το οποίο ξεκίνησε από το Ζάγκρεμπ με οργανωμένο σχέδιο, έφτασε στην Αθήνα, ενώθηκε με Έλληνες και μαζί εξαπέλυσαν τη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με την τραγική κατάληξη του θανάτου του 29χρονου, θα απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.



Τις απολογίες τους θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους.

Χθες, το πρώτο γκρουπ του τάγματος, οι πρώτοι 30, πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν… τυχαία στην περιοχή.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα γίνει λήψη δείγματος DNA και από τους 105 συλληφθέντες.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This