Ώρα θανάτου… : Από το ξεκίνημα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν και τη μαχαιριά στον Μιχάλη, μέχρι τη σύλληψη – Όλα τα βίντεο

Νέες εικόνες από τη στιγμή της εφόδου των Κροατών - Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ των όσων έγιναν το μοιραίο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Must Read

Ντυμένοι στα μαύρα και κραδαίνοντας στυλιάρια, σίδερα, μαχαίρια οι Κροάτες χούλιγκαν με τη συνδρομή Ελλήνων και άλλων, ουρλιάζουν και ξεκινούν την καταδρομική τους επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.



Το Star μετέδωσε νέo βίντεο-ντοκουμέντο, στα οποία καταγράφεται τόσο η στιγμή που ξεκινούν οι χουλιγκάνοι να εξαπολύουν το χάος, όσο και η σύλληψή τους, σχεδόν ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο και αφού πρώτα άφησαν στο πέρασμά τους συντρίμμια, αίματα και ένα 29χρονο παλικάρι νεκρό.



Εκρήξεις, φωτοβολίδες, καπνογόνα, μολότοφ, πανικός. Κατόπιν, άτακτη φυγή των χουλιγκάνων προς Πατήσια. Όλοι μαζί, δεν μπήκαν καν στον κόπο να χωριστούν.

Στην οδό Ανθέων, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να τους στριμώξουν και να τους συλλάβουν, χωρίς όμως να βρουν πάνω τους καδρόνια, σίδερα και μαχαίρια, μιας και στην πορεία η αγέλη των μανιακών τα είχε πετάξει όλα.



Ώρα θανάτου…

Και αυτά δεν είναι τα μόνα βίντεο από το μοιραίο βράδυ. Από το βράδυ, που μια ομάδα δολοφόνων έφτασε στην Αθήνα έχοντας διασχίσει ανενόχλητη κάπου 1.500 χιλιόμετρα, εκτέλεσε το οργανωμένο σχέδιό της και εξέθεσε την ανικανότητα μιας ολόκληρης Κυβέρνησης και της «κορωνίδας» της: την ελληνική αστυνομία.



Τα βίντεο που έχουν έρθει στο φως συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το μακάβριο παζλ των όσων συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από το πώς ξεκίνησε το ντου, πώς χτυπήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής και πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, πώς κινήθηκαν οι χούλιγκαν και τελικά, πώς συνελήφθησαν από μια ΕΛ.ΑΣ. που σε όλη τη διάρκεια της δολοφονικής επιδρομής ήταν απούσα, ανήμπορη και ανίκανη να αποτρέψει το μοιραίο.







Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μάλιστα, οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους οπτικό υλικό, από το οποίο προκύπτει και η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης δέχεται το δολοφονικό χτύπημα στο μπράτσο, το οποίο οδήγησε σε ακατάσχετη αιμορραγία προκαλώντας τον θάνατό του.

Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο-ντοκουμέντο που είδαν στη ΓΑΔΑ… ώρα θανάτου: 23:08.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This