Αδίστακτο το τάγμα των νεοναζί: Ο μαχαιρωμένος Μιχάλης προσπαθούσε να ξεφύγει και τον χτυπούσαν με ρόπαλα!

Νέα ντοκουμέντα στο φως από την οργανωμένη δολοφονική επίθεση των χουλιγκάνων – Υπό παρακολούθηση εδώ και καιρό 17 Έλληνες οπαδοί - Ποια η τύχη τους

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το μοιραίο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πλάνα-ντοκουμέντο από τον Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος μετά τη μαχαιριά που δέχθηκε στο δεξί μπράτσο και στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις ορδές των Κροατών νεοναζί δολοφόνων που έκαναν την οργανωμένη καταδρομική επίθεση, δέχθηκε χτυπήματα με ρόπαλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, κατέρρευσε και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.




Με βάση τα βίντεο που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές από τις κάμερες ασφαλείας, σε καταστήματα, δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και από το γήπεδο, η επεξεργασία και ανασύνθεση των γεγονότων δείχνει ότι το δολοφονικό τάγμα, αφού πρώτα μαχαίρωσε τον 29χρονο, τον χτύπησε και με ρόπαλα, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει από τη μανία τους!

Στις φωτογραφίες από τα καρέ που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί φαίνονται ξεκάθαρα τα χτυπήματα, τα οποία έγιναν από πίσω… Αυτό που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στα βίντεο σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι η σκηνή που δέχεται τη μοιραία μαχαιριά ο Μιχάλης. Η διαδικασία της συλλογής και της επεξεργασίας του οπτικού υλικού ωστόσο, συνεχίζεται.



Επίσης, ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης που φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί, είναι πως πουθενά μα πουθενά δεν φαίνονται συμπλοκές, παρά μόνο επιθέσεις των νεοναζί οπαδών, Κροατών και Ελλήνων, κατά πολιτών και φίλων της ΑΕΚ που βρίσκονταν πέριξ του γηπέδου, στα καφέ και μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει, πήγαν να δουν τι είναι αυτό.

Όταν αντίκρισαν τον στρατό των νεοναζί άρχισαν να τρέχουν να σωθούν, επιβεβαιώνοντας αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο εξαρχής: Δεν υπήρχε κανένα «ραντεβού οπαδών» (όπως ψευδώς ισχυρίζεται η ΕΛ.ΑΣ.), παρά μόνο οργανωμένο σχέδιο δολοφονικής επίθεσης από τους Κροάτες και τους Έλληνες συνεργούς τους.

Οι ασύλληπτοι ύποπτοι και οι υπό παρακολούθηση Έλληνες

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στα πλάνα που έχουν καταγραφεί από κάμερες στα πέριξ της Opap Arena, εμφανίζονται άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ύποπτα από την ΕΛ.ΑΣ. και  μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης.

Κάτι που φαίνεται να στέκει, καθώς οι συλλήψεις μέχρι στιγμής είναι 105, ενώ οι «πρωταγωνιστές» της δολοφονικής επίθεσης υπολογίζονται σε τουλάχιστον 150.

Πάντως στη λίστα της αστυνομίας με τους πιθανούς δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή, φαίνεται πως συμπεριλαμβάνονται και ύποπτοι που δεν είναι μεταξύ των 105.



Όπως αναφέρει ακόμα το σχετικό ρεπορτάζ και σε ότι αφορά τους Έλληνες συνεργούς των Κροατών χούλιγκανς, φαίνεται ότι αρκετοί εξ αυτών βρίσκονταν υπό στενή παρακολούθηση από τη ΕΛ.ΑΣ. εδώ και αρκετό καρό!

Μάλιστα, υπάρχει και σχετικός φάκελος που έχει συνταχθεί για 17 πρόσωπα που εμπλέκονται σε 10 επιθέσεις κατά οπαδών αντίπαλων ομάδων και  ο οποίος φάκελος εμπεριέχει ακόμα και αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ τους σε κοινωνικά δίκτυα.



Μεταξύ αυτών των 17 που ήταν υπό παρακολούθηση, είναι και πρόσωπα που έχουν εμπλοκή στην καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λόγω της συγκεκριμένης έρευνας, αρκετοί από τους 17 είχαν οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά αποφυλακίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και εκκρεμεί η παραπομπή τους σε δίκη.






Διαβάστε ακόμα:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This