Πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον αδερφό του μπροστά στην ανήλικη ανιψιά του

Προηγουμένως είχε σκοτώσει και το άλογο του θύματος

Must Read

Μια αδελφοκτονία έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στο ορεινό χωριό Γρανίτσα Αγράφων στην Ευρυτανία, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα, κτηνοτρόφο στο επάγγελμα.

Όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος vimapoliti.gr, ο φερόμενος ως δράστης, οικοδόμος στο επάγγελμα, πυροβόλησε τον αδερφό με κυνηγετικό όπλο, μετά τον άγριο καβγά που είχαν μεταξύ τους, με την ανήλικη ανιψιά του θύματος, μάλιστα, να γίνεται άθελά της αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

(πηγή φωτο: evrytanika.gr)

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από το lamianow.gr, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι στο καφενείο της γειτονιάς, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους, όπου, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, λογομάχησαν άγρια, με τον δράστη του φονικού να βγαίνει από το σπίτι να παίρνει την καραμπίνα του και να πυροβολεί το άλογο του αδερφού του.

Όταν, όμως, εκείνος βγήκε από το σπίτι ακούγοντας τον πυροβολισμό, ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τού έριξε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερασοχωρίου, οι οποίοι και συνέλαβαν τον αδερφοκτόνο. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Kαρπενησίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This