Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Ένας ακόμη αλλοδαπός διέφυγε της σύλληψης

Must Read

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία μετά από δύο παρόμοιες περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων χθες και σήμερα στο Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποιήθηκε έλεγχος χθες το απόγευμα από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης σε αποθήκη των Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε ένας 20χρονος να αποβιβάζεται από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Στη συνέχεια ενημέρωσε έναν 17χρονο, προκειμένου να παραλάβει από τον χώρο αποσκευών του λεωφορείου δύο σάκους χειρός, οι οποίοι περιείχαν συνολικά 2.250 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Αμφότεροι συνελήφθησαν, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων, ένα εισιτήριο λεωφορείου, μία κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Δύο ακόμη συλλήψεις

Στο μεταξύ, σε άλλες δύο συλλήψεις αλλοδαπών ηλικίας 28 και 36 ετών, προχώρησαν σήμερα το πρωί στελέχη των παραπάνω υπηρεσιών.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε επίσης να περιμένει λεωφορείο που μόλις είχε αφιχθεί από την Αθήνα και στη συνέχεια ενημέρωσε τον 36χρονο προκειμένου να παραλάβουν από τον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου τρεις μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους και δύο μεγάλες σακούλες, με τη συνδρομή μάλιστα ενός ακόμη αλλοδαπού που επέβαινε στο λεωφορείο, ο οποίος όμως διέφυγε της σύλληψης.

Μετά από έλεγχο που έγινε στις αποσκευές εντοπίστηκαν συνολικά 3.000 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και 250 συσκευασίες καπνού μικτού βάρους 12,5 κιλών, τα οποία επίσης στο σύνολο τους δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This