«Τρομάρα» από τη φωτιά στον Αυλώνα – Μαρτυρίες για ταυτόχρονες εστίες!

Έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή μετά από πληροφορίες για κίνηση «ύποπτων» αυτοκινήτων

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε δασικό δρόμο στον Αυλώνα (στην περιοχή Ασπροχώρι), με ταυτόχρονες εστίες, κατά τις μαρτυρίες δημοσιογράφων (Open) και πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα σημεία όπου υπάρχει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα, έσπευσε διψήφιος αριθμός πυροσβεστών και φαίνεται ότι πρόλαβε τα χειρότερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, τα πράγματα μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με το ethnos.gr μέσα σε λίγες ώρες οι Πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με τουλάχιστον 9 μικροεστίες στη δασική έκταση, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν πληροφορίες για ύποπτα αυτοκίνητα που εθεάθησαν στην περιοχή. Έσπευσαν κατόπιν αυτού προς ενίσχυση, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Κατά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στις 12:20, ειπώθηκε το εξής για την περιοχή του Αυλώνα:

«… στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα, τις τελευταίες 24 ώρες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπισαν συνολικά 12 πυρκαγιές, πριν επεκταθούν και λάβουν επικίνδυνες διαστάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This