Θεσσαλονίκη: Καταδίκασαν άνδρα που δεν φεύγει από το σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό

Υποστηρίζει ότι το κάνει για να μη χάσει η 90χρονη μητέρα του το σπίτι που είναι η κατοικία της

Must Read

Την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι αμέτρητοι επικίνδυνοι εγκληματίες, ανάμεσα στους οποίους και εμπρηστές το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών σε έαν 63χρονο ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να βγει από το σπίτι του το οποίο είχε χάσει σε πλειστηριασμό και δεν ήταν πλέον δικό του.

Η ποινή επιβλήθηκε με αναστολή αλλά έχει λίγη σημασία καθώς ένας άνθρωπος καταδικάστηκε με την κατηγορία της «διατάραξης» οικιακής ειρήνης.

Σε βάρος της απόφασης ασκήθηκε έφεση  η οποία είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Στην επιμονή του άνδρα να μην εγκαταλείψει το σπίτι του αντιδρά έντονα η καινούρια αγοραστής. Όπως λέει χαρακτηριστικά εκείνη αγόρασε νόμιμα το οίκημα μέσω πλειστηριασμού, ενώ στον παλιότερο ιδιοκτήτη έχει γίνει έξωση. Τονίζει, δε, ότι δεν πρόκειται για την πρώτη αλλά για την δεύτερη κατοικία που διαθέτει.

Σύμφωνα με την ίδια ο κατηγορούμενος σπάει τις κλειδαριές ενώ έχει καρφώσει και την πόρτα!

«Έχω υποβάλει 11 μηνύσεις» ανέφερε η μάρτυρας η οποία αποκάλυψε πως κάποια στιγμή πιάστηκε στα χέρια με τον παλιότερο ιδιοκτήτη.

Τι είπε στην απολογία του

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος σημείωσε ότι αγόρασε το σπίτι 80.000 ευρώ, με δάνειο που λόγω της κρίσης δεν μπόρεσε να αποπληρώσει και μέσα στο σπίτι μένει η 90χρονη μητέρα του που δεν έχει που αλλού να πάει καθώς πρόκειται για την πρώτη της κατοικία.

«Μου το πήραν για 30.000 ευρώ. Μένει η μάνα μου μέσα η οποία είναι 90 χρονών και είναι η πρώτη της κατοικία. Έκανα ανακοπή και τους είπα να περιμένουν το δικαστήριο.

Στις 15 Ιουλίου έκαναν έξωση στη μάνα μου. Την πέταξαν σαν σκουπίδι. Τουλάχιστον μπορούσαν να περιμένουν ένα μήνα, να γίνει το δικαστήριο. Η μητέρα μου παθαίνει κρίσεις δεν μπορεί να φύγει από αυτό το σπίτι. Έχει μάθει εκεί. Εγώ έχω δικό μου σπίτι.

Ο πλειστηριασμός είναι παράνομος, δεν μπορούν με ένα χαρτί να μας πετάξουν έξω».

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης ο 62χρονος ανέφερε ότι:

«Αύριο θα με έχετε πάλι εδώ… Έμαθα ότι πάλι με ψάχνει η αστυνομία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This