«Δεν συνέλαβα τους μετανάστες, φρόντισα τα εγκαύματά τους» λέει ο νέος «σερίφης» του Έβρου

Δίνει άλλη εκδοχή και ζητά να καταθέσουν οι μετανάστες

Must Read

Διαφορετική στάση από αυτή που διακρίνεται να έχει στο βίντεο που δημοσίευσε με τους μετανάστες, ο νέος «σερίφης» του Έβρου, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε στην ασφάλεια μαζί με τον δικηγόρο του.

Για το περιστατικό που προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση, ο άνδρας υποστηρίζει ότι δεν άσκησε βία κατά των μεταναστών, αλλά αντιθέτως, τους φρόντισε γιατί είχαν εγκαύματα.

«Οι μετανάστες ήταν καμένοι από τις φωτιές, εμείς τους δώσαμε νερό και περιποιηθήκαμε τα εγκαύματά τους» φέρεται να υποστηρίζει, ενώ λέει ότι δεν θεωρεί πώς οι μετανάστες έβαζαν φωτιές και ότι ο ίδιος προσπάθησε να τους βοηθήσει καθώς τους εντόπισε σε κακή κατάσταση με εγκαύματα. Λέει μάλιστα ότι οι μετανάστες πρέπει να καταθέσουν, γιατί έτσι θα επιβεβαιωθεί.

Την ίδια στιγμή, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος είχε κάνει την εξής ανάρτηση:

«Κώδικας Ποινικής Δικονομιας άρθρα 275 – 279 (4620/2019)

Πολίτες έχουν το δικαίωμα να συλλάβουν δράστη προκειμένου για αυτόφορα κακούργηματα και πλημμελήματα και να προχωρήσουν στην άμεση μεταγωγή τους στον εισαγγελεα!!! Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ. Είναι ποινικό αδίκημα…. Και όπως βλέπετε έχει δικαίωμα ο κάθε Έλληνας να παραδίνει στον εισαγγελέα και στις αρχές αυτούς που έρχονται παράνομα στην χώρα».

Στο βίντεο που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα, ο άντρας εμφανίζεται να φοράει στολή παραλλαγής και βρίσκεται στο σημείο μαζί με άλλους πολίτες, την ώρα που μετανάστες βρίσκονται στο έδαφος.

Ο ίδιος ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This