«Αχ το κεφάλι μου, το κεφάλι μου» – Σφάδαζε ο 16χρονος από τα χτυπήματα των πέντε νταήδων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στον ανήλικο – «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα», λένε οι γονείς του

Must Read

Πέντε άτομα (τέσσερις ελληνικής υπηκοότητας ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονος αλλοδαπός) συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στη μέση του δρόμου έναν 16χρονο, ο οποίος περνούσε με την παρέα του από την Πλατεία Μιαούλη.

Το Star και το Mega μετέδωσαν ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάτοικο της περιοχής, στο οποίο καταγράφεται η βάναυση επίθεση, τα ουρλιαχτά του παιδιού, αλλά και η διαφυγή των πέντε μετά τις φωνές μιας γειτόνισσας. Τους πέντε εντόπισε και συνέλαβε λίγο αργότερα η αστυνομία.

«Αχ το κεφάλι μου, το κεφάλι μου…» ακούγεται να φωνάζει ο 16χρονος, σφαδάζοντας από τους πόνους, εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχθηκε στο κεφάλι με μπουνιές και κλωτσιές!

Αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ρήξη τυμπάνου, μώλωπες, ρήξη σιαγόνας και πρησμένα ζυγωματικά. Νωρίτερα, ο 16χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.

«Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα», λένε οι γονείς του

«Έφαγε την πρώτη και μετά μπήκε σαν κατσίκι και άρχισε να χτυπάει και αυτός. Αυτός τον πέταξε κάτω, γιατί δεν μπορούσε να τον παλέψει και έπεσαν πάνω του όλοι και τον βαρούσαν στο κεφάλι», δήλωσε ο πατέρας του στο Star.

Η μητέρα του 16χρονου περιέγραψε: «Τον έβαλαν κάτω πέντε άτομα, με μπουνιές και κλωτσιές. Τον χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι!».

Οι γονείς του παιδιού ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορούμενων: «Τιμωρία, θα το φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Έχει ρήξη τυμπάνου, έχει μώλωπες, είναι πρησμένα τα ζυγωματικά του. Αν δεν κλείσει η τρύπα στο αφτί, θα υποβληθεί σε χειρουργείο!».

Για μια κοπέλα

«Την είδα να σου στέλνει μηνύματα. Στη φαντασία της είναι με κοροϊδεύεις;» ακούγεται ένας διάλογος στο βίντεο του Star, με φίλους των πέντε νταήδων να λένε ότι όλα έγιναν για μια κοπέλα!

«Υποστηρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί για μία κοπέλα, την οποία την κοίταξε αυτό το παιδί και μιλήσανε», υποστήριξε ένας από αυτούς, ενώ άλλος φίλος τους σχολίασε για το περιστατικό: «Οι φίλοι μας απλά βάρεσαν όλοι μαζί το παιδί σε μια φάση».

«Ήθελαν να τον τιμωρήσουν»

Σύμφωνα με το Mega, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 16χρονος πήρε τηλέφωνο συγγενικό του πρόσωπο και του μετέφερε τα όσα συνέβησαν:

«Στις 00:23 μίλησα με τον 16χρονο και μου είπε να μην αγχώνομαι. Πέντε λεπτά μετά βρέθηκα στο σημείο. Κάλεσα την αστυνομία γιατί τον είχαν βάλει κάτω και του έκαναν πατητές στο κεφάλι. Κλωτσιές μπουνιές. Τσακώθηκαν για ένα βλέμμα. Ήθελαν να τον τιμωρήσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This