Αποκάλυψη φρίκης στα Τέμπη: Ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια έξι μήνες μετά!

H υποτιθέμενη έρευνα που έγινε ήταν επιφανειακή

Must Read

Η αποκάλυψη ότι έξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια, αποδεικνύει αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν: Η υποτιθέμενη έρευνα που έγινε για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας, ήταν επιφανειακή, λες και κάποιοι ήθελαν να συγκαλύψουν τα στοιχεία, άρα και τους ενόχους.

Είχε προηγηθεί η απίστευτη ενέργεια με το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας, με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και την ελληνική δικαιοσύνη πλέον να κάνουν λόγο για αλλοίωση του τόπου εγκλήματος.

Επίσης, είχε αποκαλυφθεί η ύπαρξη της εξαιρετικά εύφλεκτης ουσίας, το Ξυλόλιο, ουσία η οποία χρησιμοποιείται για νόθευση καυσίμων και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας για το Υποτιθέμενο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, δεν δικαιολογείται εκεί η ύπαρξη της.

Εάν μάλιστα αναλογιστούμε ότι τόσο το μπάζωμα όσο και η εύφλεκτη ουσία είχαν «εξαφανιστεί» από την ειδησεογραφία, τότε η προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών συνθηκών του εγκλήματος, είναι εμφανής.

Πλέον, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα πρέπει να βρεθούν εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς και οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά και όσοι – από πολλές θέσεις και με πολλούς τρόπους – επιχείρησαν να συσκοτίσουν την έρευνα.

Δείτε και βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This