ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣε εξέλιξη κινητοποιήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Σε κλοιό κινητοποιήσεων το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου είναι σε εξέλιξη δύο πορείες με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.

Στην πρώτη συμμετέχουν μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, ενώ στη δεύτερη πορεία που είχε ως αφετηρία την πλατεία Καμάρας συμμετέχουν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αμφότερες κατευθύνονται προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου σε λίγη ώρα θα ανέβει στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο πραγματοποιούν άτομα που αντιτίθενται στην έκδοση νέων αστυνομικών ταυτοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ φραγμοί έχουν στηθεί περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου «Ιωαν. Βελλίδης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης