Πέντε ανήλικα αδέρφια πίσω από διάρρηξη σε σπίτι στη Χαλκηδόνα

Must Read

Φύλλο και φτερό έκαναν πέντε ανήλικα αδέρφια σπίτι στη Χαλκηδόνα αφαιρώντας από το εσωτερικό του κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό αλλά και είδη ένδυσης και καλλωπισμού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος πέντε ανηλίκων Ρομά οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπής που έλαβε χώρα σε σπίτι της Χαλκηδόνας την Πέμπτη (14/9).

Ειδικότερα, μεσημεριανές ώρες χθες, στο πλαίσιο περιπολίας της περιοχής, αστυνομικοί εντόπισαν, εντός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, δύο εκ των εμπλεκομένων να έχουν κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για μέρος των κλοπιμαίων από την προαναφερόμενη περίπτωση, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This