Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Δεκάδες μολότοφ σε ΚΑΠΗ στον Ασπρόπυργο

Πιθανότατα σχετίζονται με τα επεισόδια πριν από δύο ημέρες στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στον Ασπρόπυργο, όπου εντοπίστηκαν δύο τελάρα γεμάτα με βόμβες μολότοφ.

Στις 10:00 το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι του ΚΑΠΗ ειδοποίησαν την Άμεση Δράση αναφέροντας ότι έχουν βρει πολλές βόμβες μολότοφ έξω από το κτήριο της οδού Γενοκτονίας.

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και απέκλεισαν τον χώρο. Παρελήφθησαν τα δύο τελάρα με τις βόμβες για να μεταφερθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως διαπιστώθηκε, οι μολότοφ ήταν έτοιμες προς χρήση καθώς ήταν δεμένες με γκαζάκια και κροτίδες ώστε να είναι πιο επικίνδυνες.

Η Κρατική Ασφάλεια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής έχει αναλάβει την έρευνα, ενώ θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Επεισόδια και προσαγωγές στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο

Ένα σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ είναι οι μολότοφ που βρέθηκαν στο ΚΑΠΗ να σχετίζονται με τα επεισόδια πριν από δύο ημέρες στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, όπου ομάδα ατόμων έκαψε λεωφορείο και επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικούς.

Στο δεύτερο σενάριο ενδέχεται κάποιοι να προετοίμαζαν νέο γύρω επεισοδίων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This